İş hayatının vazgeçilmezi: Gömlekler

İş hayatının vazgeçilmezi: Gömlekler

İş hayatının vazgeçilmezi: Gömlekler

Yaz aylarını tatiller ve hafta sonu kaçamaklarıyla dinlenerek geçirdikten sonra Eylül ayı ile birlikte tekrar iş hayatının hızlı temposu başladı. Şimdi ofis ortamına uygun kıyafetlerle tekrar iş ve özel yaşamda başarılı olmaya odaklanma zamanı. Çünkü biliyoruz ki iş ve özel yaşamda başarılı olmak için hedeflediğiniz ve istediğiniz yere göre giyinmek çok önemli. Profesyonel hayat, önemli toplantılar ve ofis ortamı için seçtiğiniz kombinler hem yetkinliğinizi, profesyonelliğinizi göstersin hem de çalıştığınız ekip içinde özgün karakterinizi ve tarzınızı konuştursun. İşte bu kombinleri yaparken en çok kullanacağınız giysi kalite kumaştan ve ustalıkla dikilmiş gömlekler olacak. Sizler için farklı gömlekleri ve nasıl kombin edebileceğinizi anlattık.

İş yaşamının klasiği mavi gömlekler

Her sabah işe giderken yeni bir giysi seçmenin ne kadar zor ve yorucu olduğunu biliyoruz. İşte tam da bu yüzden kadın iş gömlekleri sizin en büyük kurtarıcınız olur. Klasik kol manşetli, önden düğmeli ve yakalı bu gömlekler, seçilen kumaşın tokluğu, ustalıkla kesilmiş ve dikilmiş kalıbıyla her zaman profesyonel bir görüntü sergiler. İş yerine uygun gömleklerin klasik şekli, onları bir çok farklı giysiyle birlikte giyilebilir yapar. Mavi ve lacivertin farklı tonlarında üretilen gömlekler iş hayatı için en ideal renklerdendir. Mavi rengin tonları ağırbaşlı, aydınlık ve güvenilir bir renk olarak algılanır. Hanna’s koleksiyonlarından size bu konuda önerdiğimiz gömlekler, Çizgili Cep Detaylı Dokuma Gömlek (HN1521) ve Önü Taş İşlemeli Gömlek (HN2068). Her ikisini de kumaş pantolon ya da kalem eteklerle ya da Cuma gününe uygun bir şekilde jeanlerle kombinleyebilirsiniz.

Siyah gömlek her cilt tonu ile uyumludur

Amaç sadelik olduğunda en farklı ve tarz renklerin başında siyah gelir. İş hayatında siyah bir gömlek derli toplu ve akıllı bir görünüm sergiler. Genelde siyah renk kişinin ten rengine uyar mı düşüncesiyle ihmal edilir, ancak siyah rengin nötr duruşu ve kişinin özgüveni bu rengi her ten rengiyle uyumlu yapar. Siyah renk, doğru giyildiğinde kadınlar için zarafeti ve güveni temsil eder. Her kadının dolabında beyaz bir gömleğin yanı sıra mutlaka siyah bir gömlek de olmalıdır. Hanna’s koleksiyonlarından siyah renkli Flok Baskılı Düğmeli Örme Gömlek (HN3252) ve Volanlı Boyundan Bağlamalı Baskılı Dokuma Gömlek (HN1886) modellerini henüz denemediyseniz, bu sonbaharda denemenizi tavsiye ederiz. Peki, siyah renkli bir gömleği renkli blazerlarla denemeye ne dersiniz? Klas ve şık bir görünüm için bu kombine bu sene mutlaka bir şans verin. Siyah gömlekleri jean’lerle birlikte de giyebilirsiniz. Özellikle koyu renkli jeanlerle giyilen siyah gömlekler şıklık vurgusu yaparken, açık renk ya da taşlanmış jean’lerle giyilen siyah gömlekler daha rahat ve eğlenceli bir görünüm sunar.

Desenler modunuzu yükseltecek

Çizgili, çiçekli ve geometrik desenli gömlekler… Bu desenler iş ortamında iş ciddiyeti ve rahatlık arasında çok güzel bir denge sağlar. Eğlenceli desenlerin sizin olduğu kadar çevrenizdeki iş arkadaşlarınızın da modunu yükselteceğini unutmayın. Oranj, pembe, yeşil, sarı gibi renklerdeki desenli gömlekleri giyerek sıkıcı olmadan sade olabilirsiniz. Hem bu gömlekleri hafta sonlarında, özel hayatınızda da kolaylıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. Gömlek uçlarını belden bağlayıp, kollarını salaş bir şekilde kıvırarak hafta sonunda da rahat ve şık olmak çok kolay. Çiçek desenlerinin iş yerinde ciddiyeti azaltabileceğini düşünüp, bu desenlere iş hayatında mesafeli duranlara da bir müjdemiz var. Çiçek desenlerini ofis ortamına sokmanın en güvenli yollarından biri bu desenleri iyi dikilmiş, manşetli, yakalı bir gömlek üzerinde taşımaktır. Hannas'ın çiçekli Asimetrik Baskılı Gömlek (HN2036) ve Zincir Desenli Manşet Detaylı Uzun Kollu Asimetrik Kesim Gömlek (HN1932) modellerine mutlaka göz atın.

<

Elbise gömlek ile profesyonel ve feminen

İyi dikilmiş iş yeri gömleklerinden sonra her kadının aklına gömlek elbiseler gelir. Hem profesyonel bir görünüm hem de feminenliği birlikte sunan gömlek elbiseler iş yeri gardırobunuzun en özel parçaları arasında yerini alır. Gömlek elbiseye yatırım yapmak aynı zamanda sunumunuza da yatırım yapmak anlamına gelir. Seçtiğiniz renkler, kalıbı ve işlemeleri karşınızdakilere sizin tarzınızı ve enerjinizi yansıtır. Ayrıca üzerinize güzel oturan bir elbise sizin güne donanımlı ve hazır başladığınızı gösterir. Gömlek elbiseleri ister bol ister vücut hatlarını biraz daha belli edecek bir kemer ile giyebilirsiniz. Hannas’ın farklı kumaşlardan hazırlanmış, çok renkli gömlek elbisesi Çizgi Ve Desenli Önden Düğmeli Örme Elbise (HN2466) ve Kırmızı-Beyaz Kareli Uzun Kollu Önden Düğmeli Gömlek Elbise (HN1628) modellerini öneriyoruz. İnce topuklu ayakkabılar ya da ofise uygun bir şekilde önü kapalı ayakkabılarla şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Etiketler: iş hayatı, gömlek, giyim, kadın
Ekim 03, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı