Tişört: Hem Ucuz Hem Modası Geçmez

Hanna's | Tişört: Hem Ucuz Hem Modası Geçmez

Tişörtler farklı kombinlerle her ortam, davet ve etkinlik için uygundur. Kolayca giyilir, en ucuz giyim parçasıdır. Ayrıca adeta boş bir tuval gibi kişisel tarzınızı da oluşturmanıza imkan tanır. İnce yapısından ötürü, onları kat kat kombinleyebilir, gündüzden geceye zahmetsizce geçiş yapabilirsiniz. Her gardırobun vazgeçilmezi tişörtleri çok seviyoruz çünkü her bütçeye uygun ve her şeyle kombin edilebilir.

Modası Asla Geçmez

Her sene giysilerde yeni boylar, kesimler, baskılar, farklı desenler moda oluyor. Ama sofistike ve zarif bir tarzın vazgeçilmezi her zaman kaliteli bir kumaştan dikilmiş tişörttür. Modası hiç geçmez ve her zaman her ortamda kullanılabilir.  Hanna’s ın kaliteli kumaşlar ve ince dikiş nüanslarına sahip tişörtlerinde yüksek kalite terzi ustalığı bulunur. Spor ve şık bu modellere gelin birlikte bakalım. Beli Büzgülü Yaka ve Kolları Süs Dikişli T-shirt (HN3892-1) altına sigaret paça bir kumaş pantolon ile kolayca şık bir kombine dönüşebilir. Yaka ve kollardaki bu süs dikişler usta bir terzilik gerektiriyor. Yakası Boru Boncuk İşlemeli T-Shirt’ün (HN1369) iri büzgüleri, omuz kısmına gösterişli bir çerçeve kazandırıyor. Büzgülü tişörtün altına dar mini etek ya da şort öneririz. Yandan Büzdürmeli T-shirt (HN2045) ise kalça üzerinde tişörtü asimetrik yaparak, vücut kıvrımına yeni bir hareket kazandırıyor. Tişörtün büzgülerini istediğiniz kadar yukarı çekip bir miktar ten dekoltesi de gösterebilirsiniz. Büzgülü tişörtleri kalçaya dar oturan, üzerinde fazla detay olmayan slim fit jeanlerle kombinleyebilirsiniz.

 

 

Ucuz Seçim

Zamlanan giysiler pahalı olabilir ama tişörte ne kadar zam yapılırsa yapılsın hep ucuz bir giyim parçasıdır. Bütçeyi aşmadan her zaman yeni bir tişört satın alabilirsiniz. Her çeşit giysi ile kombin yapılabildiği için, tişört giyim konusunda ihtiyaçlarınızın büyük bir kısmını da karşılıyor hissini verir. Hanna’s ın en ucuz, basic olarak adlandırdığımız tişörtleri her bütçeyi mutlu ediyor. İşte bunlardan bazıları: Kısa Kollu Basic T-shirt (HN1395), Basic V Yaka T-shirt (HN1377) ve Transparan Basic T-Shirt (HN2739). Ucuz ve basic tişörtlerin üzerinde fazla detay olmadığı için onları istediğiniz her kalıpta ve kesimde giysilerle giyebilirsiniz. Sade kalıplarının bir diğer avantajı da onları belinizde kıvırabilir ya da düğümleyerek görüntüsüne yaratıcılık katabilirsiniz.

 

 

Rahat ve nefes alabilen bir kumaş

Bazen içinde çok rahat edemediğimiz, dar kesim, ışıltılı ama tenle çok uyumlu olmayan kumaşlardan yapılmış giysileri moda olduğu için zahmetine katlanarak giyiyoruz. Ama kim rahat ve nefes alabilen bir kumaştan hazırlanmış giysileri tercih etmez ki? Tende yumuşak ve nazik bir his bırakan, rahat tişörtler size kendinizi her zaman konforlu ve özgüvenli hissettirecek. Pamuklu kumaşlardan üretilmiş tişörtler her ortamda serin ve rahat kalmanızı sağlar. Tabii, şık olmanın birinci kuralının da kendini giydiklerinin içinde rahat hissetmek olduğunu biliyoruz. İşte Hanna’s ın pamuklu, rahat kesim tişiörtlerimizden bazıları: Unisex Oversize Basic Bisiklet Yaka T-shirt (HN3824-34), Kontrast Baskılı T-shirt (HN1607). Çizgili Önü Kısa Arkası Uzun Tshırt (HN1948).

Etiketler: tşört, tshirt, ucuz, rahat, moda, kombin
Temmuz 16, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı